Despre noi

Am pornit la drum in 2015 cand puneam bazele unui proiect cu o mentalitate noua in piata de accesorii si piese auto din Romania. Asa s-a nascut www.vagauto.ro, primul magazin online specializat in comercializarea de accesorii auto de pe plan local care se bazeaza pe documentarea amanuntita si temeinica a produselor, cu scopul cunoasterii si sustinerii tuturor informatiilor importante, oferind astfel confortul achizitionarii lor.

Cea mai grea parte in acest business a fost schimbarea mentalitatii marilor jucatori din piata de accesorii si piese auto in relatia cu online-ul. Am observat tendinta unei limitari excesive a pietei de accesorii si piese auto in online in detrimentul unui mecanism invechit de control prin magazine si service-uri auto. Abordarea diferita din ultima perioada a dus la extinderea gamei de produse auto in online.

                                                                                                      

Am reusit sa legam colaborari cu branduri internationale si totodata sa rezolvam problema continuitatii de comercializare a tuturor celor 120.000 de produse din portofoliu. Investim constant in toate departamentele pentru o corelare eficienta, cu orientari clare de performanta. Dorim sa facem diferenta oferind clientilor nostri acces rapid la noile game de produse si tehnologii ale fiecarui producator. 

Pietele se schimba intr-un ritm foarte alert, iar clientii incep sa nu mai fie interesati doar de calitate sau pret. Vor mai mult. Vor interactiune. Ca atare, compania noastra a fost prima din acest domeniu care a trecut la nivelul urmator acordand atentie comportamentului si nevoilor clientilor prin  investitia intr-un Call Center performant. 

Nu doar rezultatul este important pentru noi, ci modul in care se ajunge la acest rezultat, aspect care poate face diferenta intre succes si esec.