Despre noi

VagAuto.ro este primul si cel mai complet magazin online de accesorii auto unde poti găsi de la articole de întrețienere interioară și exterioară, până la o mulțime de gadget-uri și accesorii pentru călătorie și transport.

Am pornit la drum in 2015 cand puneam bazele unui proiect cu o mentalitate noua in piata de accesorii si piese auto din Romania. Asa s-a nascut www.vagauto.ro, primul magazin online specializat in comercializarea de accesorii auto de pe plan local care se bazeaza pe documentarea amanuntita si temeinica a produselor, cu scopul cunoasterii si sustinerii tuturor informatiilor importante, oferind astfel confortul achizitionarii lor.

Cea mai grea parte in acest business a fost schimbarea mentalitatii marilor jucatori din piata de accesorii si piese auto in relatia cu online-ul. Am observat tendinta unei limitari excesive a pietei de accesorii si piese auto in online in detrimentul unui mecanism invechit de control prin magazine si service-uri auto. Abordarea diferita din ultima perioada a dus la extinderea gamei de produse auto in online.

                                                                                                      

Am reusit sa legam colaborari cu branduri internationale si totodata sa rezolvam problema continuitatii de comercializare a tuturor celor 120.000 de produse din portofoliu. Investim constant in toate departamentele pentru o corelare eficienta, cu orientari clare de performanta. Dorim sa facem diferenta oferind clientilor nostri acces rapid la noile game de produse si tehnologii ale fiecarui producator. 

Pietele se schimba intr-un ritm foarte alert, iar clientii incep sa nu mai fie interesati doar de calitate sau pret. Vor mai mult. Vor interactiune. Ca atare, compania noastra a fost prima din acest domeniu care a trecut la nivelul urmator acordand atentie comportamentului si nevoilor clientilor prin  investitia intr-un Call Center performant. 

Nu doar rezultatul este important pentru noi, ci modul in care se ajunge la acest rezultat, aspect care poate face diferenta intre succes si esec.

Scutiți-vă de compararea prețurilor și de căutarea celei mai avantajoase oferte. La noi veți găsi mereu cea mai bună ofertă la accesoriile auto. Gama noastră de produse include doar accesorii auto de înaltă calitate, de la cele mai bune branduri și furnizori.